dimecres, 7 de maig del 2014

Bon dia a tothom!!

Us volem ensenyar totes les activitats que vam fer per Sant Jordi.
Durant tota la setmana, tot el qui va voler, va poder venir a explicar-nos un conte. A nosaltres ens ha agradat molt, ens quedàvem bocabadats escoltant totes aquestes històries.
Mireu, mireu!!!

























Després, i com bé diu la tradició, ens vam posar a fer feina per fer les nostres roses i punts de llibres. Ens ho vam passar molt bé!! Primer vam embrutir tota la taula amb pintura vermella, i desprès la vam netejar amb tovalloletes!!! Les nostres roses vam quedar molt xules!!!












Per fer els punts de llibre, vam fer servir per pintar bastonets de les orelles, i amb molta precisió, vam anar fent puntets de color groc.
Què us sembla?
















Us acabem ensenyant la sortida que vam fer el dia 23.
Amb el bon dia que feia, vam anar a veure les paradetes del poble, i amb la butxaca plena de diners per comprar un conte.
Un cop a la parada, no ens posavem d’acord en quin conte comprar. Uns volien els tres porquets, d’altres volien d’animals, així que finalment, van agafar un clàssic, la llegenda de Sant Jordi. Així tots contents!!!
Vam aprofitar per jugar al parc una estoneta i cap a la llar per explicar el conte.


















Ha estat una setmana molt divertida i entretinguda!!! I a més a més, dies abans vam poder gaudir de fer la nostra mona de Pasqua!! Nyam, nyam!!!


































BONÍIIIIIIIIIIISSIMAAAA!!!!!

Fins la propera!!!! :)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada