divendres, 24 de gener del 2014

Quan el mussol canta pel gener, és que més fred ha de fer!!!

Hola a tothom!     
Quant de temps sense posar-vos al dia de les activitats de la llar, primer de tot i encara que una mica tard, Bony Any a tots!!!
Avui us faré cinc cèntims d’allò que hem anat fent aquests dies després de les festes nadalenques.
El primer que vam fer, es obrir tots els regals que els reis ens havien deixat a la llar!

També vam gaudir d’una gran festa de tornada de vacances!! Mireu, mireu!!
Hem treballat la psicomotricitat fem el circuit que havien fet els tions de tornada al bosc, pujant i baixant muntanyes, escales, passant per túnels, fins que arribaven una altre vegada al lloc on dormien fins l’any vinent. Va ser molt divertit.
Al taller de música, estem gaudint de la música de Debussy i el seu piano, ens encanta la delicadesa de la música del piano, veure els concerts i tocar els organillus.
Al taller d’art, treballem en Miró i el seu amor per les figures d’animals divertides, la seva història, els colors i els seus quadres.


Com estem a l’hivern, hem fet un joc molt xulo amb un munt de bufandes, guants i gorros! Mireu que bé ens ho varem passar!!!
Hem fet un pilot de coses més, ja us les anirem explicant amb més temps.
Abans d’acomiadar-me, us volem fer arribar una iniciativa que hem tingut des de la llar i amb la col·laboració de l’ajuntament en motiu del dia de la Pau i la No Violència que es celebrarà a finals de mes.
A la llar treballem hàbits socials com la tolerància, el compartir, ajudar, estimar... a més, els hi volem transmetre el valor de la implicació en el món que hi viuran, i hem decidit gestionar una recollida d’aliments a la que tothom hi pot participar. Un cop finalitzem la recollida, serà l’ajuntament l’encarregat de distribuir els aliments entre les famílies més necessitades.


Estarem encantats de rebre la vostra visita per fer una aportació, per molt petita que sigui tot i hi val. LES PETITES COSES SEMPRE SUMEN.

Moltes gràcies a tots!!! 

2 comentaris:

  1. Com ens agrada veure com es diverteixen les floretes! Continueu fent-los gaudir tant! Sou genials, sort en tenim!

    ResponElimina
  2. Veig que us ho passeu genial! Esteu molt divertits! Bona setmana!

    ResponElimina